Морозильні бонети – популярне холодильне обладнання - Frostland

Пошук

Морозильні бонети – популярне холодильне обладнання

морозильна бонета Морозильна бонета на свій зовнішній вигляд нагадує велику ванну. Така ємність є одним із найпоширеніших видів холодильного торговельного обладнання для великих супермаркетів та гіпермаркетів. Морозильна бонета служить для зберігання та продажу великих обсягів замороженої продукції.

Її основною відмінністю від морозильного скрині є набагато більші розміри та відсутність кришки Це дозволяє викласти для покупців набагато більші обсяги замороженої продукції, при цьому відсутність кришки сприяє легкому доступу до будь-якого продукту.

Для економії електроенергії на ніч морозильні бонети прийняти закривати спеціальними шторками.

Морозильні бонети – плюси та мінуси

Хоча останнім часом все частіше виробники стали випускати морозильні бонети із розсувними скляними кришками. У цьому є свої плюси, так і мінуси. Наприклад, наявність кришки дозволяє краще зберігати холод та зменшать енерговитрати. З іншого боку, кришка може швидко вийти з ладу, тому що покупці можуть ставити на неї свої кошики з продуктами, неакуратно відчиняти/закривати і т.д. Також вартість моделей бонет із кришкою вища, ніж аналогічних моделей без кришки.

морозильні бонетиВеликі розміри бонети та відсутність кришки роблять її сильно енерговитратною одиницею холодильного обладнання. Тому практично завжди морозильні бонети встановлюють із використанням виносного холоду, коли холодильний агрегат знаходиться поза територією магазину.

Фахівці виробничо-сервісної компанії «Фростленд» виконають встановлення виносного холоду для вашого магазину з використанням морозильних бонет та іншого холодильного обладнання провідних світових виробників на ваш вибір.

Телефонуйте нам, і ми допоможемо вам підібрати оптимальну кількість необхідного обладнання на ваш бюджет.


1