Вибираємо розмір холодильного обладнання - Frostland

Пошук

Вибираємо розмір холодильного обладнання

торговельне холодильне обладнанняДо виборупромислового холодильного обладнання на підприємство громадського харчування, такого як кафе, ресторан або їдальня, потрібно підходити з усією відповідальністю. Для початку потрібно визначитися, які розміри будуть у нового промислового холодильника або морозильника, щоб він повністю відповідав вашим вимогам і при цьому не заважав на кухні.

Також перед покупкою краще самостійно вивчити місцеві вимоги та норми охорони здоров’я до обладнання на підприємствах громадського харчування або проконсультуватися зі спеціалістами компаній, які займаються продажем та встановленням холодильного обладнання промислового типу.

Розмір та кількість секцій

Найчастіше розмір холодильника визначається кількістю секцій у ньому, і, відповідно, кількістю дверей. Два ці параметри завжди збігаються. Також варто заздалегідь прорахувати установку холодильного обладнання якої ширини ви можете дозволити собі розмістити на вашій кухні.

Найчастіше для невеликого ресторану буде достатньо холодильника та морозильника з двома секціями, але давайте розглянемо усі можливі варіанти. Односекційні моделі мають корисний об’єм від 550 до 860 літрів при ширині 50-75 см. Двосекційні моделі мають корисний об’єм від 860 до 1350 літрів при ширині 100-150 см. Трисекційні моделі мають корисний об’єм від 1350 до 2000 літрів при ширині.

Також правильний підхід щодо визначення розміру – це орієнтуватися на необхідну кількість їжі та напоїв, які вам потрібно зберігати щодня. Для цього потрібно визначити, яка кількість клієнтів у середньому у вас буде і які запаси повинні бути в обов’язковому порядку.

Якщо у вас залишилися сумніви щодо того, яке саме виносне холодильне обладнання вам краще купити, звертайтесь за консультацією до фахівців компанії Фростленд.


1